Hlavní obsah
Článek

Char Grey (23) a její manžel Callum (28) mají rozdílné potřeby, co se týče sexu. Blondýnka proto přišla s elegantním řešením. Pořídila mu gumovou pannu, která jako by jí z oka vypadla, s níž se Callum může potěšit, když Char nemá zrovna náladu.

Nejprve chtěli situaci řešit tím, že si Callum najde další sexuální partnerky, ale Char měla strach, že by žárlila. A tak se součástí jejich ložnice stala panna jménem Dee.

„Mluvili jsme o nějakém osvěžení v podobě trojky nebo čtyřky, ale jako většina holek bych se bála vidět Calluma s jinou. Tak jsme se dohodli, že si pořídíme sex doll. Bylo to to nejlepší rozhodnutí a rozhodně zlepšilo náš sexuální život,“ nechala se slyšet Grey.

A nejen to. Dee pár nadchla natolik, že nechali svých zaměstnání a rozjeli kariéru na placené síti OnlyFans. Ve videích, která sdílí, se Dee často objevuje a u sledujících má velký úspěch.

Ovšem trvalo to, než našli Dee. Před ní vlastnili jinou pannu, s tou jim to ale tolik neklapalo. Byla Char málo podobná. Dee už se jí podobá více, a tak na ni nemusí žárlit.

„Nejsou tam žádné emoce, protože není skutečná, ale rozhodně dokáže věci okořenit,“ tvrdí Char, ale přiznává přitom, že Dee není jen obyčejná panna. Chovají se k ní jako ke skutečné osobě, berou ji na vyjížďky autem, sledují s ní televizi apod.

„Docela nám přirostla k srdci. Posílila náš vztah a zlepšila sexuální život,“ dodala majitelka Dee s tím, že proto ji nikdy neskladují v krabici, ale pokud ji nevyužívají, zaujímá čestné místo v jejich natáčecím studiu.

Reklama

Další články

Načítám