Hlavní obsah
Článek

Česko zasáhly tropy a některé celebrity se nemůžou dočkat, až venku bude snesitelněji. Iva Pazderková (44) k nim ale nepatří, na parna má jasnou radu.

Nehýbat se a ležet doma. Já jsem ale většinou v lese nebo někde v přírodě, takže to docela dost pomáhá,“ vtipkuje oblíbená herečka. „Teď jsem byla v Ankaře, která je 900 metrů nad mořem, tam byla taky vedra, ale nejsou teda tak velká a dají se snášet daleko líp. Takže i útěk do hor je určitě dobré řešení,“ řekla Super.cz.

Iva se celkem nedávno rozešla s přítelem, další trip tak opět plánuje sama a vůbec jí to nevadí.

„Letos mě ještě jedna dovolená čeká, vím, že na pár dnů budu mít půjčený krásný přívěs, tak s tím někam vyjedu kempovat. Nikoho nevezmu s sebou, pojedu sama, to tak teďka je,“ prozradila optimisticky během rozhovoru.

Herečka také nedávno změnila image. Z cool zrzavého odstínu, který jí vybledl v soutěži Survivor, se opět vrátila k blonďaté, jakou měla kdysi. Další změnu účesu nebo barvy ale zatím neplánuje. „Cítím se pořád stejně, to je jedno, jaký mám vlasy na hlavě,“ dodává.

Od čtvrtka 21. 7. můžete Ivu Pazderkovou vidět v kinech v nové komedii s názvem Velká premiéra, kterou režíroval Miroslav Krobot. Mimo ni ve snímku uvidíte například Ivu Janžurovou (82), Jenovéfu Bokovou (31), Kláru Melíškovou (52) a Pavla Šimčíka.

Reklama

Další články

Načítám