Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Vojta Kotek (36) se nedávno oženil s přítelkyní Radanou, která je navíc v radostném očekávání. Z oblíbeného herce se tak brzy stane poprvé tatínek. Veselka probíhala na louce nedaleko Orlické přehrady, a tak byl herec rád, že jim nakonec skvěle vyšlo počasí.

Koncem června totiž častěji pršelo. „Měli jsme velkou kliku, protože to bylo uprostřed těch nejdeštivějších dní, co jsme v poslední době v naší republice zažili. A opravdu na tu chvíli, co my jsme měli mít ten obřad a následně celou veselku, tak vysvitlo sluníčko, a já věřím, že to tam nahoře možná zařídil táta, který už tam s námi přímo nemohl být,“ vzpomínal v pořadu Showtime Kotek na svého otce Václava, který bohužel zemřel před třemi lety.

Ten ještě prozradil, že se tatínkem stane už hodně brzy. Veselku ale záměrně stihli ještě před narozením miminka. „Ono se to tak nějak sluší a patří, aby to takhle bylo. Je fajn, že naše dítě bude vyrůstat v klasické rodině, i když je to dnes volnější a existuje více možností než dřív,“ dodal spokojený budoucí tatínek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám