Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tento tah se tvůrcům přehlídky Sports Illustrated Swimsuit, konané v pondělí v Miami, vážně povedl! Mezi modelkami se totiž blýskla i fitness guru Denise Austin, které je neuvěřitelných pětašedesát, a její půvabná dcera Katie (29). Dvojice se prošla po mole ruku v ruce v poměrně odvážných variacích bikin se spodním dílem zavázaným na šňůrky a usměvavé blondýnky si rázem získaly celé publikum!

Obě dámy si promenádu v bikinách před zraky stovek lidí a před blesky fotoaparátů naprosto užívaly a jejich výstup plný sebevědomí, spontánních úsměvů, a hlavně vtipných póz se zaťatými svaly byly úžasným oživením celé show. Není divu, že si pak dámy při vzájemném objetí vyslechly pořádný aplaus.

„Čistá radost, kterou jsme spolu mohly sdílet, bude trvat celý život… Jsem opravdu hrdá máma. Byl to senzační moment matky a dcery, který je jednoduše k nezaplacení. Cítím se tak vděčná všem ze Sports Illustrated za to, že mě pozvali, abych se připojila ke Katie, a staly jsme se tak první dvojicí matky a dcery, která se prošla po mole,“ neskrývala nadšení a vděčnost Denise Austin, která je oblíbenou americkou fitness instruktorkou a autorkou několika publikací propagujících cvičení a zdravý životní styl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám