Hlavní obsah
Článek

Když Donna D'Errico (54) na oslavu Dne nezávislosti sdílela video v bikinách v barvě americké vlajky, několik internetových trollů, především z řad žen, ji hanělo, že je příliš stará, aby se ukazovala v bikinách, měla by mít soudnost, a dokonce nazvali herečku zoufalou.

Reakce hvězdy Pobřežní hlídky? Podělila se o další plavkový snímek, na kterém vypadá naprosto fantasticky. Nejenže zdaleka nevypadá na svůj věk, ale pyšní se dokonalou figurou s plochým bříškem a pevným poprsím.

„Několik žen si stěžovalo, že si myslely, že mám na víc, jsem moc stará na bikiny, a moje oblíbené, že prahnu po pozornosti. Povím vám něco, co vás možná překvapí. Můžu dělat a nosit, doslova co chci. Takže tady jsem v bikinách, v podřepu na konferenčním stolku,“ setřela kritičky.

Donna dlouhodobě šokuje svým mladistvým vzhledem a dokonalou formou. Za tu prý vděčí hlavně veganské dietě a dřině v posilovně. „Cvičím každý den. Není to o štěstí, ale o zásluze a zdravé stravě,“ sdělila před časem Daily Mailu.

Je také bojovnicí za práva zvířat. K těm má vztah už od dětství. Vždy se zajímala o přehlížená zvířata a v průběhu života si adoptovala několik psích seniorů. Spolupracuje dokonce s neziskovou organizací, která zachraňuje psy, na nichž se testuje kosmetika a léky, a dodnes ji můžete vídat také na protestech.

Reklama

Další články

Načítám