Hlavní obsah
Článek

Mnoho let si byli Ivana Trumpová (†73) a Osmany Laffita (58) velmi blízcí. Módní návrhář se ale bohužel nemůže osobně zúčastnit posledního rozloučení se slavnou českou rodačkou, ke kterému dojde v kostele sv. Vincenta Ferrerského na Manhattanu. Má to hned několik důvodů. „Jsme s manželem aktuálně v Bruselu a nepodařilo by se nám do zítra do New Yorku přemístit,“ řekl Super.cz posmutněle Osmany.

Známý návrhář má navíc stále kubánskou národnost a kubánský pas a k vycestování do Spojených států potřebuje nutně víza. „Nebylo v lidských silách řešit to takto na poslední chvíli. Dostal jsem od rodiny ale parte a budeme na Ivanu vzpomínat v soukromí,“ dodal designér.

Osmany Laffita a jeho manžel Guy Pascal Gheysens se rozloučí se svou přítelkyní po svém. „Rozsvítíme svíčku u panenky Marie, kterou máme doma v altánu," prozradil Osmany.

Návrhář a úspěšná podnikatelka se seznámili před třiadvaceti lety. Z původně pracovního kontaktu vzniklo velmi pevné přátelství. Osmany navštěvoval Ivanu pravidelně na Azurovém pobřeží, kde slavila narozeniny. Kdykoli se objevila v České republice, dělal jí společnost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám