Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za sluncem vyrazili Dara Rolins (51) a Pavel Nedvěd (51) už několikrát, nyní si užívají i společnou letní dovolenou. Na Sardinii se vydala popová diva poprvé, "Grande Paolo" už vyhlášený italský ostrov navštívil několikrát, ale vůbec prvně byl na jihu ostrova.

Hvězdnému páru byli v patách místní paparazzi, Super.cz ale získalo exkluzivní snímky z dovolené dvojice, které ani ti nejvlezlejší fotografové s nelepší technikou nezískali.

„Dva dny jsme se plavili po moři, zastavovali se na různých plážích, jedli v malých rybářských restauracích,“ vzpomíná na chvíle odpočinku a klidu zpěvačka.

Romantické momenty na moři strávili ve dvou, později pak vyzvedli Dařinu dcerku Lauru, která má s Pavlem velmi dobré vztahy. „Přesunuli jsme se na Gardu (jezero Lago di Garda, pozn. red.), kde jsme vyzvedli Lolu a ubytovali se v hezkém hotýlku v malé vesničce u zábavního centra u Gardalandu,“ svěřila se nám Dara, která nyní se svými nejmilejšími tráví příjemné chvíle ve vinicích v usedlosti Relais San Maurzio nedaleko Turína, kde slavný fotbalista žije.

„Za pár dní se s Laurou vracíme do Prahy, Pavlovi opět začíná pracovní kolotoč blížící se nové sezóny, nákupy, prodeje hráčů. Odlétá pak s Juventusem do Ameriky na přátelská utkání ve Vegas, Los Angeles, Dallasu,“ prozradila zpěvačka, která hodlá propojit vlastní plány s partnerovými: „S Lolou máme v plánu objevit se také v našem oblíbeném La La Landu,“ dodala Dara Rolins, která aktuálně prožívá nejhezčí životní období.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám