Hlavní obsah
Článek

Snad všemi oblíbená americká herečka Cameron Diaz (51) nedávno potěšila filmové nadšence svým rozhodnutím znovu se vrátit před kamery. Jak jsme nedávno informovali, mělo by se jednat o snímek s názvem Back in Action, kde si s ní hlavní roli střihne Jamie Foxx. Hvězdu filmů Maska nebo Něco na té Mary je by ovšem po pauze možná ani mnozí skalní fanoušci na ulici nepoznali.

Jako blondýnka není bez make-upu úplně výrazná, a když si navíc nasadí sluneční brýle, dokonale splyne s davem, což herečka dosud dělala docela ráda… Cameron se totiž v posledních letech zaměřila výhradně na rodinný život a podnikání, má vlastní značku vín.

Ještě než se znovu naplno pustí do herecké práce, která zabere i 12 – 16 hodin denně, vychutnává si s manželem Benjim Maddenem a jejich dvouletou dcerkou Raddix každou volnou chvilku. V neděli je fotografové zastihli, jak se vracejí z procházky po Malibu.

Nechme se překvapit, zda se u Cameron bude jednat o dlouhodobější rozhodnutí, nebo o jednorázovou záležitost, do které ji tak trochu uvrtal její kolega Jamie Foxx s ‚expertem‘ na návraty z odchodů do důchodu Tomem Bradym. Právě ten totiž herci pomohl Diaz přesvědčit, aby se do toho nebála jít.

Manžel Gisele Bündchen Brady se pár měsíců po oznámení konce kariéry v americkém fotbale rozhodl své stanovisko přehodnotit a ke svému týmu Tampa Bay Buccaneers se alespoň ještě na jednu sezónu vrátit…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám