Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve své nejslavnější roli primářky Meredith Grey v seriálu Chirurgové se krásná Ellen Pompeo (52) drží už neuvěřitelných osmnáct sezón, a i díky ní se stali Chirurgové jedním z divácky nejúspěšnějších seriálů. V civilu je Ellen velká pohodářka, co nezkazí žádnou legraci. Během své dovolené v Itálii se pěkně odvázala!

Dvaapadesátiletá rodačka z Massachusetts vyrazila na rodinnou dovolenou s manželem Chrisem Iverym a jejich dětmi na Sardinii, která je letos mezi hollywoodskými hvězdami hodně populární. Pronajali si menší jachtu, odkud se dalo skvěle skákat do moře, a právě v tom byla Ellen snad nejaktivnější z celého osazenstva.

Herečka, která zvolila bílé jednodílné plavky, si plavbu dokonale užívala a manželovi svým dováděním nejednou vykouzlila úsměv na rtech. A byla na ně radost pohledět, i po devatenácti společných letech se dvojice stále zamilovaně objímá.

Pompeo a Ivery se seznámili dva roky předtím, než Ellen získala roli v Chirurzích, a během manželství počali tři děti - dcery Stellu Lunu (12) a Siennu May (8) a syna Eliho Christophera (5).

Reklama

Další články

Načítám