Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O poznání komorněji pojala dcera bývalého šéfa F1 Bernieho Ecclestona (91) a jedna z nejbohatších dědiček světa Petra Ecclestone svou druhou svatbu. Ta první před jedenácti lety v Římě ji totiž údajně vyšla na jen těžko uvěřitelnou sumu – 11 miliónů liber, což v přepočtu dělá 319 miliónů korun. Tentokrát se třiatřicetiletá blondýnka vdala za anglického byznysmena Sama Palmera (38) v Londýně, ale místo konání zůstalo tabu, a to i kvůli obavám z jejího prvního manžela.

Podle přátel novomanželů se jednalo o ‚malý a intimní‘ obřad, během nějž se chopila proslovu Petřina starší sestra Tamara Ecclestone a vystoupila během něj britsko-švédská indie kapela Razorlight. Petra se nakonec na svém Instagramu podělila i o jednu rodinnou svatební momentku.

O blížící se svatbě se minulý týden rozpovídal pro Daily Mail její tatínek Bernie Ecclestone (91), který prozradil, že se Petra bude v sobotu vdávat, ale že přesné místo netuší. Podle všeho to mělo svůj důvod, jelikož rozvod s jejím prvním manželem a otcem jejích tří dětí Jamesem Stuntem, jehož si brala v roce 2011, byl o šest let později velmi dramatický.

Pompézní několikadenní akce v Římě za účasti řady slavných osobností včetně Paris Hilton tehdy vyšla údajně na 11 miliónů liber. Stunt byl navíc později obviněn spolu s dalšími osmi lidmi z praní špinavých peněz ve své společnosti, v podvodu se jednalo o 266 miliónů liber.

Petra, jež počala se svým nynějším manželem Samem ještě dcerku, které je osmnáct měsíců, se obávala, že by se její exmanžel mohl pokusit svatbu překazit či jinak narušit, i proto bylo místo konání opředeno tajemstvím.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám