Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na plese v Opeře se to včera neobešlo bez trapasu. Jeho hlavní aktérkou byla Simona Krainová (51).

Známá česká modelka dorazila na akci se čtyřicetiminutovým zpožděním v doprovodu blízkého kamaráda Ladislava Nováka. Na tom by ale nebylo nic až tak divného. Po nutném pózování ve foyer se blondýnka odebrala do lóže číslo 21. Tam na ni ale čekalo nemilé překvapení. Lóže byla již obsazena kolegyní Pavlínou Němcovou (52), kterou doprovodil její dvorní stylista Filip Vaněk. Právě se známým módním specialistou je blonďatá kráska déle než rok na nože. Vleklý spor se vyhrotil do takové míry, že stylista podal na svou bývalou klientku a přítelkyni trestní oznámení.

„Tohle jsem si nevymyslela. Je to vážně nepříjemná hra osudu," nechala se slyšet Krainová po příchodu do lóže. Přestože všichni přítomní byli ze situace vyvedeni z míry, snažily se obě strany zachovat chladnou hlavu. Dlouho jim to ale nevydrželo a po několika minutách nepříjemného mlčení Němcová a Vaněk zónu zla opustili s odůvodněním: „Moudřejší ustoupí“.

A jak vlastně mohlo k podobnému faux pas dojít? S Němcovou v lóži měla původně sedět Daniela Peštová (53) s partnerem Pavlem Haberou (62). Jelikož se ale česká modelka a slovenský hudebník účasti na plese vzdali, zdědila jejich místa právě Krainová. Organizátoři plesu neznalí zákulisní boje v českém showbyznysu nevědomky spojili nespojitelné. Ve finále by měli být rádi, že celá akce skončila jen tichým odchodem Němcové a nedošlo k pěstnímu souboji.

Reklama

Další články

Načítám