Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

„Je těžké mít velká prsa, protože když si obléknu výstřih, muži z toho šílí a mají o mně mylné představy. Ženy se na mě dívají jako na couru a mají hnusné poznámky, muži si myslí, že jsem k mání,“ popsala Britka Shirley Flynn, známá také pod přezdívkou Busty Malone, své „zážitky“ při vysokých teplotách, které teď trápí nejen Velkou Británii.

Potíže tak má žena hlavně s dojmem, který v lidech budí letními outfity. „Ale nemůžu mít prsa vždycky zakrytá, zpotí se a zbytek dne se mi lepí na kůži, stejně tak oblečení mám na sobě přilepené. Jako bych se účastnila soutěže Miss mokré tričko,“ popsala webu Daily Star.

Zároveň dala tipy, jak o sebe ve vlnách veder pečuje. Kromě základní hygieny, tedy pravidelného mytí, používá osvěžující tělové spreje a samozřejmě pije hodně vody. „A vodou s ledem si chladím i poprsí, nesnáším, když je zpocené a lepkavé,“ uvedla Shirley.

V soukromí svého domu a zahrady si pak čtyřicátnice z Birminghamu může léto užít bez předsudků, což má také v plánu. „Budu se opalovat nahoře bez a mezitím se osvěžovat ledovými sprchami,“ doplnila, jak hodlá strávit aktuální vlnu veder.

Reklama

Další články

Načítám