Hlavní obsah
Článek

Agáta Hanychová (38) si nadále užívá letní radovánky ve španělské Marbelle. Nyní za ní přiletěla také její dcera Mia, která byla dosud s tatínkem Jakubem Prachařem.

Agátě tak ke štěstí nechybí téměř nic. Užívá si společné chvilky s přítelem Jaromírem Soukupem (55) i rodinnou pohodu s malou Miou. Pochlubila se také společnou fotkou se svým „Jamesem Bondem“ Soukupem v plavkách. A jak už je u Agáty zvykem, mezi fanoušky se ihned strhla mela.

Obzvlášť když se Jaromír na fotce s Agátou tvářil zamračeně. „Myslím, že děda pomalu začal chápat, do čeho se namočil,“ utahoval si ze Soukupa jeden z Agátiných sledujících. „Nějak nám zpustnul, pan Soukup,“ přidal se další.

Někdejší večírková královna měla i řadu zastánců. „Ať jdou všechny závistivé a znuděné manželky, co komentují negativně do háje. Život se má žít, jen tak dál. Hodně štěstí,“ vzkázala Agátě jedna z dam.

„Konečně mužskej, kterej dokáže Agátu čapnout a pořádně držet, ať celej svět vidí „to všechno je moje“, žádný z vašich bývalých to nedokázal,“ zněl jeden z dalších komentářů.

Agáta později přidala i snímek s rozesmátým Soukupem, snad aby bylo jasno, že se s ní opravdu netrápí a je naopak šťastný jako blecha. Stejně jako ona. V Marbelle si dovolenou užívá plnými doušky. „ Wakujeme, sportujeme, chodíme na pláž, čteme si, povídáme si. Ve Španělsku, kde je krásně, se na pláži nudit nedá,“ nechala se slyšet Agáta, které navíc dělá radost dcera Mia. Starší syn Kryšpín je mezitím se svým tatínkem Mirkem Dopitou na prázdninách na indonéském ostrově Bali.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám