Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dino, jak se bývalému fotbalovému útočníkovi Janu Kollerovi přezdívá, je stále zamilovaný do partnerky Zuzany, se kterou už nějaký čas randí, a jejich vztah jen kvete. „Jsem spokojený. Našel jsem člověka, se kterým jsme si charakterově blízcí.“ Svěřil se Super.cz.

Honza vždy sázel na svou urostlou postavu, která se ženám líbí. „Mám 202 centimetrů, žádná žena zatím nemusela řešit, zdali nebude vyšší, když si vezme podpatky.“ Sám ale ví, že na každém se podepisuje zub času, a tak chce pro svou vyvolenou mít stále vysekané tělo. Ve fitku začal cvičit přesně po dvaceti letech. „Je to možná šokující, ale fitness pro mě bylo vždycky nutné zlo, už když jsem hrál fotbal. To byla moje nejméně oblíbená činnost, takže teď jsem tady po dvaceti letech,“ práskl na sebe.

Do fitka ho dostal trenér a fitness model Pavel Šalitroš, který díky své talk show Cvičení s Pavlem Šalitrošem rozhýbává celebrity. Bývalého fotbalistu navíc čeká ještě další důležitý milník v životě. Do kin totiž míří film s názvem Příběh obyčejného kluka. Jde o jeho biografii, kde se diváci dozví další pikantnosti o světoznámém sportovci. Premiéra se uskuteční 11. srpna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám