Hlavní obsah
Článek

Oblíbený zpěvák Ricky Martin (52) byl svým synovcem obviněn z incestu. Jednadvacetiletý zpěvákův synovec Dennis Yadiel Sanchez měl mít se slavným zpěvákem poměr sedm měsíců. Martinovi za incest hrozí v Portoriku až 50 let vězení. Zpěvák prý měl navíc svého synovce údajně psychicky a fyzicky napadat.

Ricky Martin veškerá obvinění odmítá a hodlá očistit své jméno. Synovec podle něj potřebuje psychiatrickou pomoc a celý incident si údajně vymyslel. „Je to nepravdivé a odporné tvrzení, doufáme, že se tento muž dočká psychiatrické pomoci, kterou nutně potřebuje. Doufáme, že případ bude rychle ukončen, jakmile soudci uvidí všechna dostupná fakta,“ přeje si zpěvák.

„Ricky Martin samozřejmě nikdy nebyl - a nikdy nebude - zapojen do jakéhokoli sexuálního nebo romantického vztahu se svým synovcem,“ napsal v prohlášení i Martinův právník.

Samotný Martin obvinění popřel také na svém twitterovém účtu, kde fanouškům poděkoval za slova podpory s tím, že doufá, že soud velmi brzy zjistí, že se stal obětí křivého obvinění. O zpěvákově vině by měl soud rozhodnout během několika dní.

Ricky Martin vychovává celkem čtyři děti se svým partnerem Jwanem Yosefem, kterého si vzal v roce 2017. Společně vychovávají dvojčata Matea a Valentina (13), Dceru Luciu (3) a syna Renna (2).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám