Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Sámer Issa (38) se mohl zbavit obnošeného, možná i nepraného trika a nic by se nestalo. Ale neudělal to. Zatímco ostatní celebrity na dobročinnou aukci nadace Divoké husy věnovaly osobní věci, i použité šatstvo, Sámer pomůže trochu kontroverznějším způsobem. S kamarádkou Blážou Hlasovou se oblékli do kůže, nafotili fotky jak z mučírny a lákají tak na dražbu svého snímku investora s pořádně naditou peněženkou. Podívejte se do fotogalerie, jak to Sámerovi a zvrhlé a hodně odvážné kočičce u jeho nohou sluší!

„Činnost nadace Divoké husy, která chce z výtěžku dražby postavit tréninkový byt pro občanské sdružení Letní dům, mě velmi oslovila. Asi by mi zabralo tak pět minut, než bych našel něco, co bych mohl věnovat ze svých osobních věcí, ale řekl jsem si, že to pojmu jako každý jiný komerční projekt a dám do toho všechno. Nafotil jsem za pomocí stylingu Olgy Rusákové a hlavně díky výborné Bláže Hlasové sérii fotek. Jsou hodně kontroverzní, tak odvážné jsem ještě nikdy nedělal,“ svěřil se Super.cz miláček dívek Sámer. Ten vzal práci pro charitu tak vážně, že dokonce první focení zrušil a sehnal nového, lepšího fotografa Filipa Matušinského, aby snímky ze série Oheň a diva, které mnohým lidem vzdáleně mohou připomínat S/M hrátky, dopadly na jedničku.

„Devětadvacátého března se vybraný vyšperkovaný snímek vydraží v hotelu Hilton,“ těší se na večer, během kterého i zazpívá, Sámer Issa. Ten nedávno vydal novou desku a nyní ve studiu dokončuje se známým dýdžejem Michalem Burianem track pro zahraniční trh.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám