Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) nikdy nebyla oblíbenkyní módních policistů. Ne, že by ji označovali za vyloženě nevkusnou, ale lepší známku než trojku za své outfity nedostávala. Obvykle se zdály nudné, bez nápadu a osvěžujících prvků. Teď se ale stala změna.

Monika byla nejlépe oblečenou ženou na party k desátému výročí divadla Broadway. V luxusních střevíčcích na ultravysokém podpatku s nápadnou rudou podešví charakterizující známého návrháře obuvi, síťovaných punčochách a černých koktejlkách do půli stehen, které doplnil vyčesaný účes a vyzvedly i vhodné šperky a kabelka, vypadala fantasticky.

"Domluvila jsem se se stylistou, že se postará o můj šatník," vysvětlila Super.cz Monika. A první vlaštovka v podobě jejího outfitu byla velmi úspěšná. Protože se jedná o stylistu Filipa Vaňka, který se momentálně stará o oblečení koučů a moderátorů Hlas Česko Slovenska a spolupracoval či spolupracuje mj. se Simonou Krainovou, Pavlínou Němcovou, Michaelou Kociánovou nebo Leošem Marešem, máme se na co těšit. Monika si chce dát obzvlášť záležet na róbě, kterou si vezme do Národního divadla, až se budou předávat ceny Thálie, kde je nominována v kategorii Opereta a muzikál.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám