Hlavní obsah
Článek

Kontroverzní seriál Kukačky, který šokoval nejednoho televizního diváka, se vrátí na obrazovky s dalším pokračováním. Z první řady víme, jak to bylo s výměnou chlapců a jaká postava za záměnu dětí v porodnici může.

Téma prožívali i samotní herci. „Já si myslím, že jsem osobně v tomhle docela jiná než moje postava Tereza, protože ona je hrozně trpělivá a silná a nesobecká, a já tyhle vlastnosti nemám. V tom jsem s ní souzněla, že ona prostě měla dítě, který si přivezla z porodnice. Já bych také bránila svoje dítě, které už mám," svěřila se Super.cz Marta Dancingerová, která hraje jednu z maminek.

Herečku práce na seriálu tak nadchla, že dokonce obětovala dovolenou, z níž si ukrojila, aby mohla natáčet. „Teď mám oficiálně dovolenou, ale právě tady natáčím. Propůjčila jsem dva dny ze své dovolené seriálu, který všichni milujeme.“ smála se herečka.

První řada seriálu byla nominována na dva České lvy a Cenu české filmové kritiky. Další řada se bude točit ještě do konce října. Nabídne třináct dílů a na obrazovkách se jí dočkáme příští rok.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám