Hlavní obsah
Článek

Od jejich kouzelné dubnové svatby jako by si užívali nekončící líbánky… Brooklyn Beckham (25) a jeho manželka Nicola Peltz si zkrátka mohou dopřát život s veškerým luxusem, na který jen pomyslí. Momentálně byste na dvojici mohli narazit ve francouzském Saint Tropez, kde si přes den užívají pláže a procházky po promenádě a večer vyrážejí do místních klubů…

Začátkem měsíce se psalo o tom, jak si společně k obědu dopřáli láhev vína Chateau Margaux 2006 v přepočtu za 126 tisíc korun, o pár dní později se už plavili luxusní jachtou podél pobřeží Portofina a minulý týden trávili například na superjachtě miliardáře Jamese Packera (bývalý snoubenec Mariah Carey) u francouzského města Antibes.

A jelikož je sezóna v plném proudu, na pláži mezi 'normálními smrtelníky' dvojice přeci jen budí pozornost. Ti, kteří v nich slavné novomanžele nepoznají, většinou zbystří, když se okolo páru začnou motat fotografové.

Možná i proto se ve čtvrtek raději uchýlili k soukromé plavbě na člunu, který jim půjčil slavný místní podnik Le 55 Club. Tam si už nerušeně vychutnávali jeden druhého a pohled na ně byl vskutku kouzelný. Zamilovanost z nich přímo sálala. Večery pak dvojice ve zmiňovaném klubu ve společnosti několika přátel tráví.

Zatímco Brooklyn se po několika nevydařených vztazích například s herečkou Chloë Grace Moretz, zpěvačkami Ritou Orou a Madison Beer či modelkami Sofií Richie a Hanou Cross usadil, jeho mladší bratr Romeo se po třech letech rozešel s přítelkyní Miou Regan. Důvodem byla především vzdálenost, která mladou dvojici dělila. Romeo se totiž věnuje stále více své fotbalové kariéře v Miami a Mia zůstávala převážně v Londýně.

Sedmadvacetiletá Nicola, jež je příležitostnou modelkou a herečkou, ale díky zámožný rodičům se rozhodně nemusí nikterak strachovat o živobytí, vlastní luxusní apartmán v Los Angeles, kde dvojice momentálně pobývá do doby, než si najdou své vysněné hnízdečko lásky. Loni pořízený ‚startovací‘ dům v přepočtu za 250 miliónů korun se jim už přestal líbit, a tak jej s přirážkou prodávají a hledají něco vhodnějšího.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám