Hlavní obsah
Článek

Ani Romana Jákl Vítová (46) před Plesem v Opeře nezahálí. Róbu a doplňky si jako většina slavných krásek vyrazila vybrat do věhlasné Pařížské ulice. Šaty a psaníčko z černé krajky jí přivezli přímo z Itálie z exkluzivní kolekce „Red Carpet“, která je navrhována speciálně pro velké společenské akce.

„Je to výjimečná událost a já mám výjimečné šaty od světových návrhářů Dolce & Gabbana," prozradila nám Romana. Moderátorka nám sice šaty fuchsiové barvy ukázala, obléknout si je ale odmítla. „Chtěla bych, aby to zůstalo jako překvapení. Je to důležitý večer a já nechci nic pokazit. Plesy jsem zatím jen moderovala,“ říká blonďatá kráska.

Romana chce dnes večer na plese vypadat perfektně. K dokonalé róbě si proto včera pořídila i dokonalé opálení ve svém oblíbeném studiu, které nabízí zdravou alternativu opálení pomocí nástřiků. V době, kdy nikdo pořádně netuší, nakolik jsou pro pokožku bezpečná solária, považuje Romana tuto metodu zkrášlování za nejlepší možnost.

„Chodím sem i v létě, je to pohodlné, rychlé a hlavně zdravé opálení. Zároveň totiž pečuje o pokožku tím, že ji hydratuje, vyživuje a dokonce působí i proti stárnutí. Na rozdíl od jiných nástřiků, které jsem vyzkoušela, neflekatí, nešpiní oblečení a má krásný bronzový nádech. Příjemný bonus navíc je pro mě i automatická kabina“ raduje se kráska.

Dá se tedy předpokládat, že díky speciální opalovací technologii zůstanou pestrobarevné jen Romaniny šaty, nikoliv pokožka.

Reklama

Další články

Načítám