Hlavní obsah
Článek

Je to už více než 15 let, co rodák z Karlových Varů Zbyněk Drda (37) ohromil televizní diváky svým hlasem a stal se tehdy třetí českou SuperStar. Na toto období vzpomíná velmi rád: „Byly to neuvěřitelný zážitky, byl to hukot v devatenácti letech, dřív jsem závodně plaval a pak se hodil do velkého světa showbyznysu. Nezapomenutelná zkušenost, bylo to krásný,“ zavzpomínal zpěvák pro Super.cz.

Zbyněk rozhodně nepatří k těm lidem, kteří po skončení soutěže nechtějí mít s projektem už nic společného: „Já jsem odmalinka zpíval, přešel jsem z klasický lidušky na popový zpěv, šel jsem do třetí řady a nějak to vyšlo no, takže asi i dnes bych šel do podobné soutěže.“

Sympatický blonďák se stále živí muzikou a do toho dělá produkci: „Koncertuju, vystupuju a připravuju aktuálně klip k písničce Zámek, která je na mém druhém albu.

A dámy máte šanci, Zbyněk je totiž nezadaný a rád by už založil rodinu: „Vztah nemám, ale moje rodina je pro mě vším. Mám synovce, jsem taková teta na hlídání. Synovec je takovej můj trenažér, který mi pomůže k tomu, abych jednou zvládal roli táty.“ Směje se Zbyněk Drda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám