Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stále v plné síle je vdova po autorovi legendárních seriálů Jaroslavu Dietlovi, novinářka a spisovatelka Magdalena Dietlová (77). V životě našla novou lásku, o tři roky mladšího hudebníka Miroslava Vitouše, a srší energií.

Potkali jsme se na zahájení výstavy Mucha, rodinná sbírka, která v pražské Valdštejnské jízdárně po 30 letech představuje ucelené dílo jednoho z nejvýznamnějších českých malířů. Její dcera Lucie se částečně podílela na přípravách a architektonickém ztvárnění pod vedením architektky Evy Jiřičné. Doprovázela ji i vnučka. Ty má Magdalena dvě, Agátu a Natálii.

"Začala jsem psát paměti. Napadlo mě to, když jsem četla paměti svého tatínka. Původně jsem to měla v plánu pouze pro rodinu, ale už mě oslovili ze dvou vydavatelství," řekla Super.cz Dietlová, jak si ve svém věku tříbí intelekt, když už se nemusí starat o vnoučata a pravnoučat se ještě nějaký čas nedočká.

Na vernisáž děl, jež zapůjčil vnuk malíře John Mucha, která byla zahájena pod širým nebem ve Valdštejnské zahradě, dorazila i řada dalších známých tváří, jak můžete vidět v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám