Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká topmodelka a rodačka z Karviné Petra Němcová (44) si v poslední době oblíbila červenou barvu, a to jak na šatech, tak na rtech. Přestože před týdnem její volba nebyla úplně nejšťastnější kvůli výběru trochu neforemné róby a také proto, že rtěnky použila přespříliš a připomínala upíří ženu, ve čtvrtek se s červenou 'trefila do černého'.

Se svým snoubencem Jamie Belmanem se Petra účastnila pátého ročníku umělecké aukce The Art of Elysium Pieces of Heaven v Los Angeles. V perfektně střižené róbě ze saténu, s níž opět sladila rtěnku, dokonale zazářila. Červená v kontrastu s její blond hřívou a širokým hollywoodským úsměvem strhla veškerou pozornost.

Modelka, která kromě češtiny ovládá také angličtinu, italštinu, francouzštinu, italštinu a polštinu, se v průběhu kariéry stala tváří značek Benetton, Cartier, Clarins, Intimissimi, La Perla, Lancaster, La Senza, Max Factor a dalších. Předváděla rovněž pro Victoria’s Secret. Objevila se také na obálkách časopisů Elle, Cosmopolitan, Glamour, Shape, FHM nebo Sports Illustrated. Ve světě se však nejvíce proslavila poté, co v roce 2005 na vlastní kůži zažila v Thajsku tragický dopad vlny tsunami. Ta jí tehdy vzala partnera, fotografa Simona Atleeho a sama Petra visela několik hodin na palmě, než ji vysílenou a s rozdrcenou pánví našli záchranáři.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám