Hlavní obsah
Článek

Další hollywoodskou star, kterou to zlákalo na letní dovolenou do Evropy, je Sharon Stone (66). Ta momentálně relaxuje s přáteli na jachtě, na níž plují kolem pobřeží Sicílie. Herečka si kromě opalování vychutnává sklenky bílého vína a čerstvé ovoce a i na palubě je stále krásně upravená.

Stone oslnila hlavně v bikinách s leopardím vzorem, které doplnila o perlový náhrdelník. Slunci pak vystavila pouze své dlouhé nohy, a aby se nespálila, raději si oblékla elegantní bílou košili.

Hvězda Základního instinktu se objevila na veřejnosti poprvé od chvíle, kdy se podělila se světem o smutné zkušenosti s celkem devíti prodělanými potraty. Herečka se vyjádřila k příspěvku na Instagramu hvězdy taneční soutěže Dancing With The Stars Pety Murgatroyd, jež přiznala, že s manželem přišli o dítě.

„My ženy nemáme prostor, kde takovou ztrátu prodiskutovat,“ rozepsala se Sharon. „Potratila jsem devět dětí. Není to malá věc...fyzicky, psychicky,“ podpořila šestatřicetiletou tanečnici Stone, která potratila několikrát během manželství s Philem Bronsteinem.

Nakonec se Stone stala díky adopci trojnásobnou maminkou dnes již dvaadvacetiletého Roana Josepha, sedmnáctiletého Lairda Vonna a šestnáctiletého Quinna Kellyho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám