Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská herečka Magda Vášáryová (73) špatně došlápla, zlomila si nohu a bude ji mít v sádře pět týdnů. „Takto skončily mé plány na sportovní léto,“ napsala Vášáryová na sociální síti.

Situace v mnohém připomíná scénu z úspěšného českého filmu Postřižiny. Vášáryová se zranila ve svém rodném městě Banská Štiavnica. Před několika dny se zúčastnila festivalu Pohoda v Trenčíně. Tehdy ještě netušila, že většinu léta stráví se sádrou na noze.

Příští pondělí uplyne rok od smrti jejího manžela Milana Lasici (†81). Herec zemřel při vystoupení v bratislavském Divadle L+S, když zpíval s orchestrem Bratislava Hot Serenaders. Po poslední písni, která měla název Ja som optimista, se při děkovačce sesunul k zemi a na místě zemřel. Přivolaní záchranáři se pokusili o resuscitaci, ale neúspěšně.

Divadlo L+S plánuje symbolické rozloučení formou představení s názvem Den radosti s Lasicou a Satinským. Toto představení si Vášáryová určitě nenechá ujít, ale dorazí se sádrou na noze.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám