Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda Makléřů z Hollywoodu Heather Rae (34) bude maminkou. Čeká svého prvního potomka s manželem Tarekem El Moussou (40). Už v páté, zatím poslední, sérii Makléřů pár zmínil, že se chystá podstoupit umělé oplodnění. A nakonec ho ani nebylo třeba.

Pár byl uprostřed procesu, a dokonce měl na podzim naplánované datum transferu embrya, když zasáhl osud a otěhotněli přirozenou cestou.

„Byl to velký šok,“ sdělila Heather magazínu People. Vůbec jsme to nečekali, byli jsme uprostřed procesu umělého oplodnění. Měli jsme embryo na ledu. Měli jsme plán,“ přiznala.

„Myslím, že když to nejmíň čekáte a s ničím se nestresujete, život vám dá, co potřebujete. Jsem tak šťastná, že to takhle vyšlo,“ přiznala Rae.

Přitom ze začátku ani společné potomky nechtěli. Tarek má dvě děti z prvního manželství. S Heather začal randit v roce 2019 a vzali se loni na podzim, jak mohli diváci zhlédnout v populární netflixové show.

„Líbilo se mi být bonusovou maminkou Tarekovým dětem, takže jsme společné potomky neplánovali. Jsou to skvělé děti a moc je miluji,“ řekla o Taylor (11) a Braydenovi (6). „Ale čím déle s někým jste, tím víc s ním chcete budovat rodinu,“ dodala.

A protože mohla vidět, že je její partner dobrým otcem, nebylo dál o čem přemýšlet. Hvězdný pár aktuálně točí vlastní reality show The Flipping El Moussas a přírůstek do rodiny očekává začátkem příštího roku. Dokonce už znají i pohlaví miminka, to si ale zatím nechávají pro sebe.

Reklama

Další články

Načítám