Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ryan Gosling (43) v roli Kena v připravovaném filmu Barbie budí už pár týdnů pozornost. A to nejen blond kšticí, ale především ulítlými kostýmy, které jakmile spatříte, jen tak z hlavy nedostanete. Na slavnostním uvedení očekávaného akčňáku The Gray Man, který se točil také v Praze, se proto herce zeptali, co na svou novou roli říká. A ten přišel připravený.

„Vyzařuji takovou tu ‚kenovskou energii’, to určitě můžete cítit. Jsem na to pyšný,“ sdělil Entertainment Tonight. A ti nebyli jediní, kdo Goslinga zahrnoval dotazy na toto téma. A herec si je viditelně užíval.

Reportér z Variety mu zase položil dotaz ohledně blond vlasů a kostýmů a jak reagoval, když se prvně viděl v zrcadle. Hercova odpověď?

„Konečně! Řekl jsem si, konečně se to děje,“ nechal se slyšet s potutelným úsměvem. „Konečně jsem si připadal, že budu viděn. Myslím, že všichni Kenové světa si budou připadat viděni,“ culil se s neskrývaným sarkasmem.

Tím ale záplava dotazů nekončila. „Byl to můj sen. Vždycky jsem snil o tom ztvárnit postavu, za kterou se pak lidé budou převlékat na Halloween,“ uvedl zase pro Hollywood Reporter.

„Nedávno jsem se ocitl ve výtahu ve svém kovbojském kostýmu, když přistoupil nějaký muž a řekl mi, že se takhle rozhodně oblékne na Halloween. To bylo skvělé. Doufám, že to dodrží, a bude k dispozici i víc možností,“ liboval si.

„Ale všiml jsem si, že kostým Gray Mana bude také skvělou variantou. Je toho tolik na výběr pro letošní Halloween,“ neskrýval své nadšení Gosling.

Je vidět, že se na Oscara nominovaný herec nebere tolik vážně a že si užívá, když si sám ze sebe může trochu dělat legraci. Ostatně vzhledem ke garderobě, kterou jeho postavě Kena vybrali, nemá snad ani jinou možnost.

Na Ryana v kovbojském nebo neonově růžové si ale diváci budou muset ještě počkat. Barbie půjde do kin až příští rok v červenci. Zatím si ale mohou užít Goslinga v o něco vážnější roli. Snímek The Gray Man, který je zároveň doposud nejdražším projektem Netflixu, uvádí streamovací síť už tento pátek 15. července.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám