Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože jim vztah nevyšel, Khloé Kardashian (39) a Tristan Thompson (31) se rozhodli, že si spolu pořídí druhé dítě. Ke čtyřleté True tak přibude další potomek, kterého páru odnosí a porodí náhradní matka.

„Můžeme potvrdit, že True bude mít sourozence, který byl počat v listopadu,“ potvrdil mluvčí prostřední ze sester Kardashianových. „Khloé je nesmírně vděčná za náhradní maminku. Rádi bychom požádali o laskavost a respektování soukromí, aby se Khloé mohla soustředit na svou rodinu,“ doplnil.

Neznamená to nicméně, že se k sobě hvězdný pár vrací. Podle všeho spolu řeší pouze rodičovství. Děťátko bylo počato ještě předtím, než se provalil basketbalistův poslední skandál, kdy z aféry s Maralee Nichols v prosinci vzešel syn Theo. Kromě něj a True má sportovec ještě pětiletého Prince s expartnerkou Jordan Craig. Otcem se tedy stane počtvrté.

Khloé si velmi přála pořídit True sourozence. V roce 2020 dokonce zvažovali asistovanou reprodukci, ale pandemie jim proces zhatila.

Kardashian Thompsonovi nevěry několikrát odpustila, o první se dozvěděla těsně před porodem, a vždy ho vzala zpátky. Poslední nevěra, z níž vzešlo dítě a o které se dozvěděla díky soudním dokumentům, ke kterým získala přístup její sestra Kim, byla prý poslední kapkou. Ne že bychom tohle neslyšeli už v minulosti.

Rodičovství jim však jde skvěle. „Odvádíme dobrou práci, jsem za to vděčná. Pocházím z rodiny, kde rozchod neznamenal, že se budeme nenávidět nebo že zmizíme z života toho druhého,“ nechala se slyšet v minulosti Khloé.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám