Hlavní obsah
Článek

V pondělí se v Praze odehrál koncert kytaristy Jeffa Becka, na kterém nechyběl ani Johnny Depp (60), který s ním aktuálně jede turné. Sice figuruje jako doprovod, ale fanynek má podstatně víc než legendární kytarista. A o jedné z nich už jsme slyšeli. Je jí Nikol Treterová, známá z reality show Love Island.

Ta loni uhranula herce při jeho návštěvě karlovarského festivalu a jak je vidět, v kontaktu jsou dodnes. Blondýnka se s ním sešla v zákulisí O2 universum, kde koncertoval.

„S Johnnym jsme v přímém kontaktu. Napsal mi sám, že je v ČR,“ řekla TV Nova Nikol, která se ve svých Instastories pochlubila také selfíčky s hercem.

Dokonce nevyloučila ani další setkání s Deppem, s nímž prý rozebírala hlavně hudbu a filmy. Dalšími detaily z večera se však nepochlubila. Prý jsou s Johnnym ale pouze přáteli.

Jak jsme již zmiňovali, přátelí se od loňského filmového festivalu. „Byla jsem ve Varech s kamarádkami a byly jsme v klubu, kde jsme ho potkaly. Chtěly jsme se s ním vyfotit a on nás pozval na pokoj, protože na sebe nechtěl upozorňovat v klubu přede všemi. Povídali jsme si, dost jsme si rozuměli, a tak nás další večer pozval na večeři. Musím říct, že je to opravdu úžasný člověk, velmi inspirativní a talentovaný,“ nechala se tehdy slyšet.

„Nic mezi námi neproběhlo, pouze jsme mu dělaly společnost. Myslím, že Johnny je osobnost, která nemá zapotřebí podobné věci. Velmi si ho vážím a doufám, že se ještě někdy potkáme,“ dodala. A přání se jí splnilo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám