Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Irina Shayk (38) se stala hlavní hvězdou nové kampaně, v níž již pošesté spojily síly značky Adidas a Ivy Park zpěvačky Beyoncé. Kolekce se jmenuje Ivytopia a původem ruská kráska v ní vážně boduje, přesvědčte se sami…

Maminka pětileté dcery Lei, kterou má s hercem Bradleym Cooperem, pózuje například v modrých vysoce krojených plavkách či v zářivě žlutých bikinách doplněných o stejnobarevné lodičky a župánek. Na kampani se ovšem podílely ještě další čtyři ambasadorky značky, a to Adut Akech Bior, Joan Smalls, Harvey Newton-Haydon a Alva Claire.

Přestože Irině už táhne na sedmatřicet, má momentálně práce snad ještě víc, než kdy dřív. V Poslední době jste ji mohli vidět například i v kampani pro Jeana Paula Gaultiera, Anine Bing či značku PINKO.

Zdá se, že letošním hitem jsou metalické odstíny stříbrné, hojně je využívá nejen tato kolekce, ale například i Kim Kardashian ve své nové plavkové kolekci, v níž se nedávno blýskla po boku své sestry Khloé.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám