Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Marian Vojtko (51) bydlí už několik let ve svém domku za Prahou. Během léta si užívá nejen koncertování, ale také zahradničení. Super.cz pozval na návštěvu a pochlubil se svou zahradou, kde kromě práce také relaxuje.

„Každý, kdo má dům, tak mi dá za pravdu, že je kolem něj spousta práce. Když pracuji na zahradě, tak je to pro mě určitý způsob relaxace a moc si to užívám,“ řekl Super.cz zpěvák. „Pěstuji rajčata, bylinky, hodně času mi zabere péče o muškáty a stříhání tují, které za poslední roky hodně vyrostly. Musím se ale přiznat, že trávu seká robotická sekačka,“ dozvěděli jsme se od zpěváka.

Ani během divadelních prázdnin si na nedostatek práce nemůže stěžovat. „Nazkoušel jsem krásnou roli Trubadúra v muzikálu Noc na Karlštejně, který jsme hráli na pražské Občanské plovárně a který hrajeme na Zámku Mělník. Také zpívám na koncertních muzikálových verzích v rámci Kultury pod hvězdami, koncertujeme se 4 Tenory a 3. srpna si zazpívám písně Karla Gotta pod žižkovskou věží, takže se opravdu nenudím a moc se těším,“ řekl zpěvák.

Pracovní povinnosti na zahradě zpěvák velmi rád vymění za zasloužený odpočinek. „Kondici si kromě pravidelného cvičení, hraním golfu, udržuji během léta plaváním v bazénu. Tyhle letní večery, kdy mohu grilovat, posedět se sklenkou dobrého vína, mám úplně nejraději, i když jich kvůli práci letos moc volných nemám,“ svěřil Marian. Na otázku, zda už zpěvák bydlí se svou přítelkyní lékárnicí Helenou, nám odpověděl. „Ano, stěhování už máme úspěšně za sebou,“ dodal závěrem zpěvák, kterému vztah s půvabnou blondýnkou jen kvete.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám