Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Itálii si jako místo své letošní letní dovolené vybrala i herečka Eva Longoria (49). Ta momentálně i s rodinou tráví dny na luxusní jachtě, z níž s fanoušky na sociálních sítích občas sdílí i nějakou tu momentku. V úterý se například pochlubila novými zářivě žlutými bikinami, ale především pak svou luxusní postavou, kterou má s přibývajícím věkem snad stále pevnější a vyrýsovanější.

Není pochyb, že herečka známá převážně díky své roli Gabrielle Solis v seriálu Zoufalé manželky na svém těle dře, ale výsledky jsou znát a Evě se tak i s jejími pouhými 157 centimetry daří držet štíhlou linii. Uzdu svým chutím popustila snad jen před pěti lety, když herečka čekala své první dítě. Tehdy Eva prý klidně denně přijala i tři tisíce kalorií a v ničem se neomezovala.

Po narození syna Santiaga v roce 2018, jehož má s manželem Enrique Bastónem, opět nasadila diety, jimiž je celkem proslulá. Svého času byla i vegankou, vyřadila cukr a zkoušela keto dietu. V posledních letech ale sází spíš na vyváženost ve stravě a jí méně, ale častěji.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám