Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tradiční garden párty, tentokrát ve stylu puntíků, vystrojil u sebe na zahradě zpěvák Petr Janda (81). Dress code byl tentokrát jednoduchý, stačilo si vzít na sebe aspoň kousek oděvu s puntíky. "Ten nápad byl mojí manželky Alice. Loni bylo naruby, to bylo taky jednodušší než třeba kovbojové a Indiáni, což by mohlo někoho od návštěvy odradit," řekl Super.cz Janda.

Sám si dokonce vyzdobil bílou košili. "Koupil jsem si sprej na textil, vyrobil si šablonu a nastříkal si to," pochlubil se a ukázal nám i medaili, kterou dostal jako dárek od jednoho z hostů, zpěváka Ladi Kerndla jako náhradu za to, že na něj na Hradě zapomněli.

Janda už od jara slaví kulatiny. Zaprvé svoje vlastní osmdesátiny, jejichž průběh nám ve svém videu popsal, a pak šedesátku kapely Olympic, s níž jede šňůru koncertů, která vyvrcholí na konci listopadu v Lucerně. "Jsem spokojený po všech stránkách," uzavřel Janda.

Na to, jak se vystrojil on, jeho rodina i hosté na puntíkatou párty, se podívejte v naší v bohaté fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám