Hlavní obsah
Článek

Díky čtvrté řadě Stranger Things se z Josepha Quinna (29) stala přes noc hvězda. V oblíbeném seriálu, který se díky sérii stal nejsledovanějším na Netflixu, ztvárnil Eddieho Munsona, který si rychle získal přízeň diváků, a Josephova popularita tak vystřelila do hvězdných výšin.

A to bylo znát i na londýnském Comic Conu, akci pro komiksové, seriálové a filmové fandy, která se každoročně těší astronomické návštěvnosti. Joseph byl čestným hostem a při otázkách z publika ho jedna z fanynek svým komentářem dojala natolik, že se nedokázal ubránit slzám.

„Nemám ani tak dotaz, spíš chci vyjádřit vděk. Chci ti za nás všechny poděkovat, že se s námi dělíš o svůj čas, podepisuješ se a že jsi nám všem zlepšil léto,“ rozpovídala se a herce bylo vidět, jak si utírá slzy.

„Myslím, že všichni jsme si oblíbili Eddieho z mnoha důvodů a že v každém z nás je kus Eddieho. Všichni jsme cestovali z daleka, abychom tě mohli vidět, a zlepšil jsi nám víkend,“ nechala se slyšet.

„Můj jsi také zlepšil, díky, že jsi byl tak milý, když jsem za tebou přišla se svým vodícím psem. Ať už s tebou zacházeli včera jakkoliv, jsme ti moc vděční,“ dodala.

Fanynka narážela na údajný incident, ke kterému mělo dojít o den dříve, když Quinn rozdával podpisy během tzv. meet and greet setkání. To bylo údajně přebookované a stovky fanoušků musely vystát frontu, aby se se svým oblíbencem setkaly. Organizátoři pak měli na Josepha křičet, aby se s jednotlivci tolik nezdržoval, a snažili se setkání uspíšit, zatímco herec se snažil s každým z fanoušků prohodit alespoň pár slov. Organizátoři ani herec údajnou scénu zatím nekomentovali.

Slova fanynky Josepha nicméně nesmírně dojala a po jejím proslovu si vehementně utíral slzy. „Páni, proč mi to děláš,“ byla jeho okamžitá reakce. „To je od tebe moc milé. Díky, díky za laskavá slova,“ slzel herec.

Pozor, následující odstavec obsahuje spoilery. Josephova postava Eddieho byla na začátku čtvrté série představena jako vůdce Hellfire Clubu a stala se součástí známé party dětí a teenagerů, kteří ve městě Hawkins bojují se zlem. Eddie je rozhodně jednou z nejvýraznějších postav, ale k hlubokému zklamání diváků to s ním dopadne neslavně. Hrdinsky položí život za záchranu přátel a zajímavostí je, že poslední větu, kterou jeho postava pronese, Joseph improvizoval.

„Mám tě rád, chlape,“ zazní z úst Eddieho směrem ke kamarádu Dustinovi v podání Gatena Matarazza, než vydechne naposledy. Scéna je velmi emotivní především díky dobrým hereckým výkonům aktérů a těžce ji nesli i diváci.

Quinn je britským televizním hercem a vídat jsme ho mohli převážně v seriálech. Mihnul se například i ve Hře o trůny, ale role Eddieho je pro něj průlomová. Aktuálně je v postprodukci snímek Hoard, v němž si střihnul hlavní roli, a něco nám říká, že o něm ještě uslyšíme.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám