Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Adela Banášová (43) a tanečník Peter Modrovský (28) se po několikaměsíční odluce dali opět dohromady. Ruku v ruce se objevují ve společnosti a dokonce prozradili, co stálo za jejich opětným shledáním. To budete koukat.

Ačkoli ani jeden nejdřív nechtěl promluvit, nakonec pozadí svého návratu poodhalili. „Byli jsme se jednou projít v parku, potom jsme skončili u Adely,“ odpověděl Modrovský serveru topky.sk na dotaz, jak se spolu páreček dal zase dohromady. „Hodně jsme spolu mluvili i v průběhu Let´s Dance. Možná to tak na základě naší komunikace nevypadalo, ale měli jsme dobrý vztah,“ vysvětlila Adela, že žádná zášť mezi nimi po rozchodu nepanovala. „To byla taková pauza, abych mohl trénovat,“ smál se Peter, který má v současné době nemilé oplétačky se zákonem.

A přestože zůstali přáteli, přece jen jim oběma chyběly společně strávené chvilky, včetně intimností. „Do jisté míry ano. Člověk zvažuje, že všechno je tak, jak má být, nedramatizuje to. Brali jsme to jako součást života,“ vysvětlila moderátorka. „Postupně jsme nastoupili do vozu, který nevím, kam směřuje,“ dodal Modrovský.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám