Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Operní pěvkyně Kateřina Kněžíková oslavila velké jubileum, 40. narozeniny. Nadělila si k nim sexy fotografie a zapózovala před objektivem fotografky Lucie Robinson.

Focení to rozhodně pro Kněžíkovou nebylo tradiční. Kateřina si tentokrát vyzkoušela spíše roli modelky, a vznikly tak unikátní odvážné fotografie, které pro operní pěvkyně opravdu nejsou typické. Kateřina pózovala jen v saku bez podprsenky.

Jaká byla oslava narozenin a dárek od manžela, operního pěvce Adama Plachetky? "Vzhledem k tomu, že je mám v červenci, není úplně snadné se sejít. O to víc jsem si letos považovala toho, že má rodina přijela na naši chalupu na Znojemsku a mohli jsme se po dlouhé době zase vidět a kulatiny oslavit. Dostala jsem plno krásných dárků na zahradu a do kuchyně. Manžel mě překvapil náušnicemi a obrovskou kyticí. S přáteli jsem slavila a popíjela úžasné víno v nedaleké vinárně," prozradila Super.cz Kněžíková.

"Dostala jsem desítky gratulací ze všech možných koutů. A díky zprávě mé kamarádky “přeju Ti vše krásné ke druhým dvacátinám” jsem ani nepropadala depresivním myšlenkám. Čas běží neúprosně, ale já se stále cítím být tou dvacetiletou mladou holkou, plnou energie a nadšení pro každou výzvu,“ dodala operní pěvkyně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám