Hlavní obsah
Článek

Vždycky toužila po vlastním zázemí někde v exotice. Nyní si Simona Krainová (51) našla jedno v Dominikánské republice. Když jsme se s ní potkali naposledy, tak jsme se ptali, jak je to s jejím stěhováním za oceán.

„Nikdy jsem netvrdila, že se stěhujeme nastálo. Mnoho lidí mě ale tak nějak automaticky samo odstěhovalo. Naznačila jsem, že nás čeká nový život, nové zážitky, nový domov. Nemyslela jsem tím ale odchod nastálo. V Praze máme domov, děti tady mají školu, máme tady spoustu přátel,“ vysvětluje.

Na zimní měsíce máme v plánu zmizet. Do budoucna máme v plánu pořídit si nějakou další nemovitost. Je to určitě dobrá investice. S ohledem na to, co se tady všechno děje, je dobré mít jistotu daleko odtud. Vždycky jsme s manželem chtěli mít domeček na pláži. Tato doba nás k tomu pošťouchla,“ říká Simona.

A kde si vlastně modelka našla své vysněné místo? „Je to na severu Dominikány, kde ještě není divoký cestovní ruch. Jezdí tam lidé z Česka a Slovenska, takže tam máme přátele. Dominikánu mám ráda, je to tam krásné,“ dodává Simona Krainová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám