Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Láska s Petem Davidsonem (30) Kim Kardashian (43) jenom kvete. Televizní hvězda se podělila o sérii zamilovaných snímků s komikem, ale co fanoušky nadchlo snad ještě víc, je teaser na druhou řadu rodinné reality show Kardashianovi, kterou uvede Hulu a Disney+ 22. září.

Na konci video upoutávky je vidět Kim v hotelovém pokoji, jak si rozepíná šaty po after party Met Gala a říká: „Brouku, chceš se mnou rychle skočit do sprchy?“

Pete, který je uprostřed rozhovoru s její sestrou Khloé, beze slov zahodí telefon na zem a odcupitá za Kim jako pejsek.

Fanoušci na sociálních sítích se shodují, že je to jejich nejoblíbenější část z celé upoutávky a nemohou se dočkat druhé série. V té bude zjevně figurovat i Davidson.

V první sérii se neobjevil, ale Kim v ní, jak slibovala, barvitě popsala, jak se dali dohromady, a dokonce přiznala, že se nebrání, aby byl Pete součástí reality show.

A diváci se mají zjevně na co těšit. Kromě vztahu Kim a Peta se bude řešit také porod nejmladší z klanu Kylie Jenner, přípravy na svatbu Kourtney a samozřejmě nespočet dalších dramat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám