Hlavní obsah
Článek

Hollywoodského herce a zasloužilého otce Aleca Baldwina (65) bylo možné potkat na pláži Montauk v New Yorku, kde se ovšem potloukal tak trochu jako tělo bez duše. Po jeho půvabné manželce Hilarii (40), ani jejich šesti dětech, nebylo ani vidu. Ač by se mohlo zdát, že herec odpočinek od tolika malých dětí zvlášť ve svém věku spíš uvítá, Alec nepůsobil, že by si chvilky klidu zrovna užíval.

Držitel tří Zlatých glóbů, jenž se brzy stane osminásobným otcem, se chvíli procházel po pláži, než si svlékl tričko a kráčel po písčitém břehu oceánu, na nějž se po chvíli zadíval i z nedalekých útesů.

Baldwin má za sebou otřesnou zkušenost z loňského října, kdy omylem z nezajištěné zbraně během natáčení filmu Rust zastřelil kameramanku Halynu Hutchins a postřelil také režiséra snímku Joela Souzu. Herec byl pochopitelně z tragédie naprosto zničený, ale plně spolupracoval s policií při vyšetřování a byl v blízkém kontaktu s rodinou kameramanky.

Hvězda filmů jako Smolař, Beetlejuice, Na ostří nože či Nějak se to komplikuje, platí aktuálně za nejplodnějšího hollywoodského herce, jeho žena Hilaria - instruktorka jógy, je v očekávání sedmého společného potomka. Ty přitom manželé stihli zplodit během pouhých osmi let. Z předešlého manželství s herečkou Kim Basinger má herec ještě dnes již šestadvacetiletou dceru Ireland, která se živí jako modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám