Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvaapadesátiletý herec známý převážně ze seriálových hitů jako General Hospital, Mladí a neklidní nebo Tak jde čas Steve Burton oznámil rozchod s manželkou Sheree Gustin, s níž strávil v manželství dlouhých 23 let. Důvod byl celkem jasný, Sheree je totiž v radostném očekávání, ale ne s ním, nýbrž s jiným mužem.

„Chtěl bych něco objasnit. Sheree a já jsme se rozešli. Nedávno mi oznámila, že čeká čtvrté dítě. To dítě není moje. Nadále se dělíme o výchovu našich tří úžasných dětí. Vážíme si respektování soukromí. S láskou, Steve,“ napsal si herec na sociální síť.

Burton a Gustin se brali v lednu 1999 a mají spolu tři potomky – osmnáctiletou Makenu Grace, šestnáctiletého Jacka Marshalla a osmiletého Brooklyna Faitha.

Herec, jenž byl navíc před několika měsíci propuštěn ze své dlouholeté role Jasona Morgana v seriálu General Hospital kvůli odmítnutí požadavku na očkování proti covidu-19, v rozvodových dokumentech uvedl jako důvod tradiční nepřekonatelné rozdíly.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám