Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Která žena by si nechtěla koupit podprsenku, jejíž kvality ozkoušely už tisíce jiných spokojených zákaznic?

Poslední šance objednat si neoblíbenější podprsenky se slevou 20 %!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

A nyní s úžasnou dvacetiprocentní slevou? Nepropásněte tuhle jedinečnou šanci – dneska končí!

Spodní prádlo přes internet

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Že nakupovat dnes spodní prádlo přes internet není žádný problém, může potvrdit také téměř půl milionu zákazníků internetového obchodu Astratex.cz. Nepadnoucí kousky můžete snadno vyměnit nebo vrátit. Díky speciálním tabulkám přímo od výrobců si však svoji velikost můžete přesně určit, a tak šance, že byste zboží musela vracet, je velmi nízká. Spodní prádlo si vyberete v klidu z domova a díky velkým skladovým zásobám a rychlé dopravě jej můžete mít druhý den u sebe. Snadno a rychle.

Černá je základ šatníku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenka v černé barvě nesmí chybět v žádné dámské šatní skříni. Módnímu faux pas, které způsobí světlá podprsenka pod černou blůzkou, by se ráda vyhnula každá moderní žena. Máte i vy ve své skříni správnou podprsenku, se kterou se nemusíte stydět vyrazit mezi lidi? Ještě není pozdě si ji pořídit. Přinášíme vám tip na velice příjemnou, praktickou a navíc skutečně elegantní podprsenku. Nezamilovala jste si ji na první pohled také?

Stříbřitá podprsenka pro elegantní krásky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete nosit podprsenku, kterou jen tak někdo mít nebude? Udělejte také jednou dojem i vy. Ať už v šatně ve fitku nebo v ložnici. Vybavte se originální stříbřitou podprsenkou, která se díky své netradiční barvě a příjemnému střihu stane miláčkem vašeho šatníku. Luxusní francouzská krajka vám dodá šmrnc a vyztužené košíky pozvednou vaše poprsí. Budete krásná a svěží. Stačí si jen objednat.

Odvážná a svůdná červená

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zaměřte se pořádně na svůj intimní život a zažeňte nudu v ložnici. S touhle smyslnou červenou krajkovou podprsenkou to půjde jedna báseň. Je něžná a romantická a zároveň nenápadně odvážná a svůdná. Buďte taková i vy – sexy a neodolatelná. Objednejte si do sady také klasické kalhotky nebo tanga a buďte jednoduše perfektní. Je to snadné.

Sněhobílá s romantickými kytičkami

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bílou podprsenku jako zodpovědná žena jistě ve svém šatníku máte. Dělá vám ale radost, nebo plní jen funkci povinného kousku spodního prádla? Našli jsme pro vás romantickou bílou podprsenku, bez které už z domu nevyjdete. Nejenže nakoupíte prádélko pod bílé tričko, navíc však získáte trendy kousek, který si skutečně oblíbíte. Pomyslete také jednou na sebe a pořiďte si pro radost tuhle kouzelnou podprsenku. Učaruje vám i vašemu partnerovi. Slevy 20 % na tyhle a mnohé další úžasné podprsenky dnes končí. Nyní máte poslední možnost si je pořídit za sníženou cenu. Objednávejte na Astratex.cz teď hned – zítra už bude pozdě!

Další články

Načítám