Hlavní obsah
Článek

Odpočiňte si pořádně po pracovním týdnu. Příjemná intimní chvilka ve dvou vám dodá šťávu do dalšího týdne.

Sobotní hrátky v erotickém prádle

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

A okořeňte si svůj sexuální život – podívejte se, jaké jsme pro vás našli pěkné erotické prádélko.

Rozhýbejte vášeň v červené!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Červená barva rajcovní byla, je a vždycky bude. Dodejte si i vy odvahu k netradičnímu potěšení skrz tenhle nádherný červený komplet. Košilka z elastického lesklého tylu a saténu se vašemu tělu úžasně přizpůsobí a zvýrazní vaše vnady. A svůdná tanga jen potrhnou váš sex appeal! Dejte sbohem nudnému partnerskému životu – s kompletem Naomi set se dostanete do varu!

Nestyďte se za svůj zadeček!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Muži mají rádi, když si mají na co sáhnout. A váš zadeček k tomu přímo vybízí. Udělejte z něj ještě atraktivnější část těla – ozdobte jej něžnými tanga kalhotkami. Víc odhalí, než zakryjí – a právě to vašeho partnera pořádně rozpálí. Tanga Fell Me jsou exkluzivním kouskem do vašeho šatníku – zdobená luxusní krajkou a rajcovní červenou mašličkou. Udělejte si krásný večer ve dvou!

Staňte se dračicí v černém!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sexy elegantní a elegantně sexy – taková můžete být i vy v tomhle smyslném erotickém kompletu. Tahle originální černá košilka je vyrobena z elastického tylu, který vám dodá šmrnc. A krásné černé krajkované kalhotky se saténovými mašličkami zvýrazní vaše přednosti. Buďte elegantní a zároveň neodolatelná – s kompletem Isida je to tak snadné. Připravte pro svého partnera příjemné překvapení a oblečte si tento nádherný černý komplet.

Zahrajte si erotické divadlo!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zahnat nudu v posteli můžete zcela jednoduše pomocí erotického kostýmu. Staňte se na okamžik letuškou, sexy školačkou, pokojskou nebo roztomilou Heidi. Takové neobyčejné rozptýlení váš partner jistě rád uvítá! A ty odvážnější si tento originální kostým mohou vzít i na maškarní bál. Kostým Heidi je vyroben z kvalitního lesklého latexu a saténu. Něžný bílý top s rukávy vytváří neodolatelnou kombinaci se svůdným černým korzetem. A celé to doplňuje mini modrá sukénka. Kdo by odolal?

Okouzlete nevinností!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejste odvážná a extravagantní až prostopášné kousky byste si na sebe neoblékla? Svůdná a sexy můžete být i v mezích cudnosti! V romantickém růžovém kompletu Strawbery si navodíte tu správnou náladu pro splnění všech svých snů. Zapalte si svíčky a pusťte romantickou hudbu – teď je ta pravá chvíle pro něžnosti a romantiku. Dodejte svému sexuálnímu životu jiskru a objednejte si erotické prádélko podle svého vkusu. Všechny představené kousky a mnohem více dalších koupíte na Astratex.cz. Tak neváhejte a oddejte se vášni…

Další články

Načítám