Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jestli se dá o někom říct, že je pláž jeho druhým domovem, je to bezesporu brazilská kráska Alessandra Ambrosio (43). Život téhle sexy brunetky se zdá být jako jedny velké prázdniny, a tak už snad není nikdo, komu by unikla její senzační figura v bikinách, ať už během některé z jejích dovolených, nebo ještě z dob, kdy brázdila přehlídková mola jako jeden z andílků Victoria’s Secret, kterým vydržela být neuvěřitelných sedmnáct let.

Momentálně byste na jednačtyřicetiletou modelku a maminku třináctileté Anji Louise a desetiletého Noaha mohli narazit na Ibize, kde například v neděli chytala bronz v hnědo-bílých bikinách, jejichž horní díl vykouzlil modelce vskutku parádní dekolt.

Ne nadarmo se tak Alessandře přezdívá královna bikin. Ostatně jejich předvádění ji slušně živí i po čtyřicítce. Není proto divu, že se nakonec rozhodla založit si vlastní značku a do podnikání a navrhování se vrhla spolu se sestrou Aline a kamarádkou z dětství Gisele Córií. Společně značku pojmenovaly Gal Floripa, a jelikož je Alessandra pochopitelně tím nejlepším objektem k propagaci, tváří každé kolekce je právě ona…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám