Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká písničkářka Sheryl Crow (49) nikdy neplnila stránky novin žádnými skandály ze svého života a vždy se na plno snažila věnovat své největší vášni – muzice a skládání písní. Devítinásobné nositelce cen Grammy, která spolupracovala s největšími jmény v hudebním průmyslu, sice táhne na padesátku, ale stále se může pochlubit perfektní postavou v bikinách. Se svým synem Levim byla spatřena na pláži havajského ostrova Maui, kde v těchto dnech tráví dovolenou.

Vždy usměvavá Sheryl, která ve své tvorbě spojuje prvky rocku, folku, popu a country, za svou kariéru vystupovala s Rolling Stones, Michaelem Jacksonem, Ericem Claptonem, Lucianem Pavarottim, Stingem a dalšími umělci.

Přestože se Crow vždy dařilo chránit svůj osobní život, objevilo se v něm i několik slavných mužů. Pár tvořila například s hercem Owenem Wilsonem nebo cyklistou Lancem Armstrongem, s nímž byla dokonce zasnoubená. Krátce po jejich rozchodu v roce 2006 zpěvačka onemocněla rakovinou prsu, ze které se úspěšně vyléčila. Sheryl si adoptovala dva chlapce, v roce 2007 malého Wyatta Stevena a o tři roky později Leviho Jamese.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám