Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Barbie Gabriel Jiráčková (24) nedávno prozradila, že se poslední měsíce trápila s výkyvy váhy. Za kila navíc mohly problémy se štítnou žlázou, které se snažila blondýnka vyřešit. A povedlo se. Dnes se může chlubit nejen svým silikonovým poprsím velikosti deset, ale i vosím pasem.

„Zaměřila jsem se proto na stravu a sport profesionálně a systematicky. Vyzkoušela jsem několik typů jídelníčků dle mých intolerancí a našla si, který mi chutná, vyzkoušela jsem i několik osobních trenérů a v podstatě jsem dospěla až do fáze profesionální fitness závodní přípravy. A až ta mi výrazně pomohla,“ svěřila se Super.cz Jiráčková, která tráví sportem opravdu hodně času.

Ve fitness je už skoro jako doma, díky tomu má nyní ale křivky, se kterými je spokojená. „Mám 6x týdně s osobním trenérem silový trénink v kombinaci s cardiem, striktně dodržuji závodní dietu vypočítanou na gram přesně vůči mému cíli a tělesným hodnotám a konečně se opět začínám ve svém těle cítit skvěle. Dokonce ještě líp než kdy před tím,“ prozradila česká Barbie, která se netrápí přísnou dietou a cvičením jen tak.

Po letech také chystá návrat ke zpěvu a chce se naplno pustit do práce v hudební branži. „Trénink je totiž zároveň i součástí mé přípravy na můj první opravdu velký videoklip k songu, ve kterém si zazpívám s jedním z nejslavnějších rapperů světa! Budeme jej natáčet v Dubaji a jeho součástí bude i taneční choreografie. Speciálně k mému pěveckému návratu mi tak můj osobní choreograf Silvester Chorvát vytváří kompletně i můj nový vlastní “move management” podobně, jako jej měl např. Michael Jackson. Jsem tedy momentálně především “fitness Barbie”, dodala Jiráčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám