Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spisovatelka Radka Třeštíková (42) vzbudila na karlovarském filmovém festivalu rozruch v odhaleném modelu, který na zahajovacím ceremoniálu neodpovídal předepsanému dress codu. Z její podprsenky a kruhu v nose si později vystřelila i moderátorka Zuzana Bubílková (71) a Třeštíková se za svůj extravagantní outfit dokonce omluvila.

Po rozchodu s manželem Tomášem Třeštíkem oblíbená spisovatelka mládne před očima, a to nejen co se týče vybraných modelů, které zralé čtyřicátnice běžně nenosí.

Není divu, že se hned spekulovalo nad tím, který muž zaujme místo vedle Třeštíkové. Podle Expresu měla mít hodně blízko k producentovi a dýdžejovi Jakubu Strachovi, který je znám jako NobodyListen (28) a ve Varech vzbudil rozruch líbačkou s partnerem Emmy Smetany Jordanem Hajem.

NobodyListen a jeho líbačka s Jordanem Hajem

Třeštíková ale nyní popřela, že by měla pletky s kýmkoliv, kdo je mladší třiceti let, a tak mají zajíčci smůlu.

„Navzdory všem absurditám, co se napsaly a píšou pořád dokola, netvořím, netvořila jsem, a ani nebudu tvořit pár s nikým, komu je pod třicet. Mám spoustu krásnejch, talentovanejch, dokonalejch přátel a dvě skvělý děti, a to mi ke štěstí stačí vrchovatě,“ prohlásila na sociální síti Třeštíková, jež loni vydala knihu Tajemství. Vzápětí ale dodala, že stačí o rok víc a pánové mají šanci. „Ano, 30 je v pohodě,“ nechala si přece jen otevřená vrátka pro případné nápadníky.

Reklama

Další články

Načítám