Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Při pohledu na sebevědomím překypující Khloé Kardashian (39) se dnes skoro ani nechce věřit, že tomu tak zdaleka nebylo vždy. Naopak, jak sama Khloé v minulosti několikrát přiznala, bylo velmi těžké být součástí nejslavnějšího sesterského klanu světa a platit za tu ‚nejméně hezkou a štíhlou‘. Dnes ale Khloé může Kim (43) v bikinách směle konkurovat, jak se můžete přesvědčit díky novým fotkám ve stylu ikonické filmové Barbarelly ze 70.let.

Focení probíhalo během jejich dovolené na ostrovech Turks a Taicos v Karibiku, kde Khloé zároveň oslavila své osmatřicetiny. Sestry se tak opět postaraly o luxusní reklamu Kimině nové kolekci plavek, která je na oslnivou stříbrnou barvu zaměřená a na pláži rozhodně upoutá pozornost.

Kim tentokrát celou propagaci pojala v retro stylu. Už v prvotním videu zveřejněném na sociálních sítích se prezentovala jako panenka Barbie z osmdesátek a společně s Khloé nyní na retro vlně plují dál a výsledek rozhodně stojí za to.

Série nových snímků je oslavou komiksového hitu z roku 1968 od Rogera Vadima, v němž ztvárnila hlavní roli tehdy devětadvacetiletá Jane Fonda. Pro tu zůstává filmová Barbarella dodnes nejslavnější rolí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám