Hlavní obsah
Článek

Není to tak dávno, co Jiří Krampol (85) zažíval opravdu krušné chvíle. Před dvěma lety ztratil milovanou manželku Hanku, loni na tom byl zdravotně špatně zase on. „Před Vánocemi jsem měl zápal plic. Díky všem v Nemocnici Na Františku se cítím dobře. Doktoři říkali, že jsem zdravý, tak snad to vydrží,“ řekl Super.cz.

A naštěstí i teď, po více než půl roce, srší pozitivní energií. Oblíbený herec a bavič 11. července oslavil 84. narozeniny a jedním z dárků, které si nadělil, je dokument Život je sranda.

Rozpovídá se v něm i o těžkých okamžicích, kterými prošel, a celkově nechá diváky nahlédnout do svého soukromí.

„Vznik toho dokumentu nebyl vůbec jednoduchý, ale jsem moc rád, že vznikl, zažili jsme toho hodně od letu vrtulníkem přes jízdu kočárem, ve sporťáku, střelbu na střelnici až po další situace... A bavilo mě to, užíval jsem si to. Někdy to štáb se mnou neměl lehký, ale já jim taky neřekl, že budou mít,“ svěřil se s úsměvem herec.

Dokument, který Jiřího Krampola zachycuje v mnohém tak, jak jej běžní diváci neznají, má svou průvodkyni. Tou je mladá atraktivní herečka Kateřina Bláhová, o které se ještě nedávno veřejnost domnívala, že je novou partnerkou herce. To nám ale vyvrátila. Snímek bude mít premiéru 1. září.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám