Hlavní obsah
Článek

Talentovaná zpěvačka Elis Mraz (29) měla těžké období. Nedávno přišla o svého milovaného dědečka, a to byl právě důvod, proč se jinak stále usměvavá umělkyně stáhla z veřejného života: „Víte, moc o sobě teď nedávám vědět. Poslední půl rok nebyl vůbec jednoduchý. Ještě o Vánocích jsme byli všichni spolu s tím, že dědečka čeká jen rutinní zákrok. Nikdo nemohl čekat, že se to promění v noční můru. Dědeček bojoval do poslední chvíle, nevzdával to. Všichni jsme chtěli věřit ve šťastný konec. Život si ale často píše vlastní. Dědeček odešel v domácí péči a byl až do poslední chvíle se svými blízkými,“ svěřila se zpěvačka.

Oblíbená hudebnice, která se proslavila také tím, že při vystoupení jí nechybí ukulele, má našlápnuto na úspěšnou kariéru. Snažila se probojovat do Eurovize, nakonec skončila na druhém místě v českém národním kole. Své svěží rytmy poslední dobou doplňuje o pořádnou dávku rapu: Vždycky mě bavilo rapovat, ale pobyt na rádiu mě přesvědčil o tom, že by mě bavilo si napsat rapovou věc,“ prozradila Elis Super.cz.

Teď se pomalu vrací opět k pracovnímu životu. Před pár dny už se zase ukázala u mikrofonu, a to s Ondřejem Gregorem Brzobohatým (41) a Ondřejem Rumlem. (42)

Reklama

Další články

Načítám