Hlavní obsah
Článek

Pro matku asi neexistuje větší ztráta, než když přijde o dítě. To už bohužel poznala i Lauren Goodger, televizní hvězda známá z britské reality show TOWIE. Ta se na Instagramu fanouškům v neděli ráno svěřila, že její novorozená dcerka, již pojmenovali Lorena, zemřela.

Lorena přišla na svět a přestalo jí bít srdce. Jejímu úmrtí nepředcházely žádné zdravotní komplikace. „Byla to nejkrásnější zdravé miminko, jaké jsem kdy viděla, stejně jako její sestra. Slova nedokážou popsat, co cítí matka, která tolik měsíců nosila své dítě, porodila ho, a pak o něj přijde,“ rozepsala se Lauren.

Popsala, že v těhotenství ani při porodu neměla žádné potíže, a nechápe, co se mohlo její holčičce přihodit. „Jsem zlomená, jsem zpátky z nemocnice, snažili jsme se s Lorenou strávit co nejvíce času a ani se nestihli rozloučit,“ doplnila.

Goodger poprosila fotografy o respektování soukromí v tomto těžkém období, kdy truchlí pro dcerku, které také musí naplánovat pohřeb.

„Nikdy se přes to nedostanu, ale naučím se žít s Lorenou v srdci. Bude se mnou napořád a jednou se zase shledáme. Moc tě miluji,“ vzkázala zesnulé dcerce.

Goodger a její partner Charles Drury přivítali loni v červenci dceru Larosu. Netrvalo dlouho a Lauren otěhotněla znovu, na další holčičku se nesmírně těšili. Lauren nafotila v těhotenství nahé snímky a nemohla se příchodu dcery dočkat.

Jen pár dní před porodem televizní hvězdu zdrtila zpráva o tragické smrti jejího expartnera Jaka McCleana, který zemřel při nehodě v Turecku. Ve vysoké rychlosti nezvládl zatáčku a s vozem, v němž seděla také jeho partnerka a známá televizní osobnost Yazmin Oukhellou, sjel z útesu. Bohužel na místě zemřel, zatímco Yazmin převezli do nemocnice s vážnými zraněními. Momentálně se zotavuje po operaci. Smrt bývalého přítele Lauren pochopitelně velmi zasáhla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám